Malatya Ege Nakliyat

Taşınmada Eşyaları Doğru Paketlemenin Önemi

Eşya nakliyesinde doğru paketleme kritik önemdedir. Taşınma sürekli hareket içeren bir süreç olduğu için bu hareketin arasında eşyaları korumak oldukça zordur. Bu yüzden eskiden beri kullandığımız geleneksel paketleme yöntemleri ile yeni keşiflerin getirdiği ürünleri kullanmak gerekir.


Örneğin tabak, bardak gibi ürünleri paketlerken eskiden beri gazete ya da müsvedde kağıtlara sarma yöntemi kullanılır. Bu şekilde bardaklar birbirine çarpsa bile kağıt sayesinde darbelere karşı dayanıklı olur.

Bir başka örnek vermek gerekirse aynaları, camekanlar, vitrinler paketlenirken onlara uygun patpatlı naylonlara ardından da kalın taşıma kolilerine eklenerek taşınmalıdır.  Bu şekilde taşınırken eşyalarım kırılacak korkusunu da hayatımızdan çıkarmış oluruz

Bir evde taşınacak tüm eşyalar sahibi için çok kıymetlidir. Görünüşte veya pahada değeri olmayan parçaların manevi değerli çok yüksek olabilir. Bu sebeple taşıma hizmeti verirken bu durumu göz önüne alarak her eşyayı tek tek özenle paketlemek gerekir.

Çift oluklu kaliteli koliler kullanmak, eşya sarmak için üretilen kumaşlar seçmek, patpatlı naylonlar kullanarak her eşya için ayrı boyutta koli ile taşınma gününde hazır olmak gerekir.